Rólunk

Mocskonyi-tanya, Szentendrei-sziget 

Rea és Matyi 

Családi gazdaságunk a Szentendrei-sziget szívében, Tahitótfalun található. Történetünk 2010-ben két gödölyével és egy kis bakkal kezdődött. Mára a kecskék létszáma meghaladja a 100-at, és a mi szakmai hozzáértésünk is jelentősen megváltozott. Kecskesajtkészítőként különösen nagy hangsúlyt fektetünk a tejhigiéniára. Mert valljuk, hogy finom kecskesajtot csak kiváló minőségű, tiszta alapanyagból lehet készíteni. A kecskéket egészséges környezetben tartjuk, a bőséges takarmányozást gazdagon meghálálják tejük mennyiségével és minőségével. Az évek során a tejmennyiség növekedésével a sajtféleségek száma is nőtt, így kínálatunkban az egyszerűbb friss- és krémsajtok, joghurt, kefir és túró mellett ma már szerepel a grillsajt, kecskefeta, érett-, keménysajt, és a camembert is.